Conferències i activitats

Coneix Reempresa!

Estàs pensant en reemprendre un negoci o ja ho has fet? Ets una persona empresària que està pensant en cedir el testimoni de la seva empresa? Sigui el que sigui, les conferències de Reempresa al BizBarcelona t'interessen!

Des de Reempresa participem, per aquesta nova edició del saló BizBarcelona, un total de 5 actes i conferències que pensades per donar-te les eines i informació per reemprendre o cedir el teu negoci amb tranquil·litat.

Reempresa et convida al Biz! Utilitza el codi 3AHLFQ1G en el moment de formalitzar el teu registre i aconsegueix la teva entrada gratuïta!

Acredita't al BizBarcelona

Dilluns, 21 de setembre

Premis Reempresa de la Diputació de Barcelona

13h · Sala Príncep

Reconeixements de la Diputació de Barcelona als Centred Locals de Serveis a les Empreses. Activitat per a representants dels CLSE.

Per què és un bon moment per comprar una empresa?

16h · Sala Creixement

Vine a conèixer els avantatges de reemprendre respecte començar des de zero i coneix els serveis que t’ofereix, de manera gratuïta, el Centre de Reempresa de Catalunya

Amadeu Barceló, consultor de Reempresa

Jordi Tabernero, consultor de Reempresa

Quant val la meva empresa?

16.30h · Sala Creixement

Valor vs. Preu. L'art de negociar. En aquesta ponència t’explicarem i ensenyarem les diferents maneres per calcular el valor d’una empresa i com Reempresa t’ajuda a deixar-la en bones mans.

Carla Jambrina, consultora de Reempresa

Rosa Guerrero, consultora de Reempresa

Dimarts, 22 de setembre

Finançar la compra d'una empresa és fàcil... si saps com fer-ho

13h · Sala Creixement

Finançar la compra d’una empresa és fàcil si saps com fer-ho Vine a conèixer les múltiples opcions de finançament en la compra d'una empresa. Presentació en col·laboració amb CaixaBank.

David Garrofé, secretari general de Cecot

Albert Colomer, director tècnic de Reempresa

Què has de saber abans de comprar una empresa?

13.30h · Sala Creixement

Hauré de pagar impostos per la compra d’un negoci? Estic obligat a quedar-me amb els/les treballadors/es? Sabies que molts ajuntaments i institucions t’ajuden a fer-ho possible? Et respondrem a aquestes i altres preguntes que has de saber abans d’adquirir un negoci en funcionament.

Judit Pañella , consultora de Reempresa

Berta Monté, consultora de Reempresa


Estàs pensant en reemprendre un negoci? El dimecres 23 de setembre, vine a conèixer negocis en cessió a l'Elevator Pitch de Reempresa al BizBarcelona i entrevistat amb els seus propietaris a l'espai de matchings!