Espai de Matchings

Què és l'espai de Matchings?

L'Espai de Matchings  de Reempresa és l'espai de trobada que organitzem perquè persones com tu, que teniu ganes d'engegar un nou projecte empresarial, pugueu fer-ho a través d'una empresa que ja està en funcionament!

Si vols posar en marxa un negoci, un projecte empresarial o cerques una alternativa laboral o professional, vine a conèixer empreses i negocis en funcionament, econòmicament viables i a punt perquè els reemprenguis.

Empreses de l'Espai de Matchings

Vine a l'Elevator Pitch i a l'espai de Matchings de Reempresa!

El dimecres 23 de setembre, de 10h a 11h vine a escoltar empreses que busquen un relleu de la mà dels seus propietaris i propietàries a l'Elevator Pitch que hem organitzat. I ja que ja seràs al BizBarcelona, inscriu-te a l'espai de matchings que tindrà lloc al mateix espai d'11h a 14h. Mira't totes les empreses que hi participaran i demana una cita amb la que més s'ajusti als teus interessos! Serem al Pavelló 1 (sala Networking Interior). Recorda que es garantiran totes les mesures de seguretat necessàries per evitar la COVID-19. 

Què has de fer per inscriure-t'hi? 23 de setembre a la Sala Networking

Tria i remena

Mira't el sector i l'activitat que més s'adeqüi amb els teus interessos. Estigues al cas! Anirem pujant noves empreses progressivament!

Reserva una cita

Reserva una cita amb una persona cedent i aprofita l'oportunitat d'emprendre sense fer-ho des de zero.

Inscriu-te al Biz

No t'oblidis d'inscriure't al BizBarcelona! Amb el codi de Reempresa (3AHLFQ1G) hi podràs entrar gratis!

Aprofita...

Si ho vols, aprofita i entrevista't amb un Gestor de Negoci de CaixaBank que t'explicarà com finançar la compra de la teva empresa!