Reempresa al BizBarcelona 2021

Els dies, 9, 10 i 11 de novembre torna el BizBarcelona, el saló de l'emprenedoria i l'empresa. El centre de Reempresa de Catalunya, com no podia ser d'altra manera, hi participarà organitzant activitats i conferències per ajudar-te a comprar o vendre un negoci en funcionament. A més, enguany, l'entrada és gratuïta!   

Conferències

Per què ara és un bon moment per comprar una empresa? Què has de saber abans d'embarcar-te en l'aventura de reemprendre un negoci? Descobreix això i més a les conferències de Reempresa al BizBarcelona.  

Espai de Matchings

Si vols posar en marxa un negoci, un projecte empresarial o cerques una alternativa laboral o professional, vine a conèixer empreses i negocis en funcionament, econòmicament viables i a punt perquè els reemprenguis.

Què és el BizBarcelona?

El BizBarcelona  hi trobaràs respostes i inspiració per emprendre o fer créixer el teu negoci: innovació, networking, assessorament, formació... La millor combinació de recursos públics i privats que t'ajudaran a crear o fer créixer els teus negocis en un entorn dinàmic, inclusiu, col·laboratiu i obert a tothom.


Reempresa et convida al BizBarcelona! Enguany, el saló BizBarcelona, torna a oferir entrada gratuït a totes aquelles persones interessades en el món de l'emprenedoria. A més, l'entrada és doble, i també podràs accedir al Saló de l'Ocupació.