Conferències i activitats

Coneix Reempresa!

Estàs pensant en reemprendre un negoci o ja ho has fet? Ets una persona empresària que està pensant en cedir el testimoni de la seva empresa? Sigui el que sigui, les conferències de Reempresa al BizBarcelona t'interessen!

Des de Reempresa participem, per aquesta nova edició del saló BizBarcelona, un total de 6 actes i conferències que pensades per donar-te les eines i informació per reemprendre o cedir el teu negoci amb tranquil·litat.

Aconsegueix la teva entrada gratis

Dimecres, 10 de novembre del 2021

Marketplaces  de compravenda d’empreses

11h · Sala Emprendre

On pots comprar una empresa en funcionament? T'ho expliquem en aquesta sessió, en què parlarem de la multitud de marketplaces de compravenda de negocis que existeixen a Europa. Coneix com funciona el cas de Reempresa, l'espai de referència de compravenda d'empreses a Catalunya.

Berta Monté, consultora de Reempresa

Jordi Tabernero, consultor de Reempresa

Quant val una empresa? La diferència entre el valor i el preu

12h · Sala Emprendre

Hi ha moltes maneres de calcular el valor d'una empresa. En aquesta sessió coneixeràs quines metodologies s'utilitzen i com Reempresa pot ajudar-te a trobar la teva empresa ideal.

Carla Jambrina, consultora de Reempresa

Ester Escoda, consultora de Reempresa

Fes créixer el teu negoci amb Reempresa 

12.30h · Sala Emprendre

Reempresa ha posat en marxa el programa Recreixement, amb l'objectiu d'ajudar les empreses a fer un pas més a través de la millora dels seus canals de venda, la digitalització o l'exportació. A més a més, si tens una empresa, t'explicarem com pots créixer comprant un altre negoci en funcionament.

David Gispert, consultor de Reempresa

Amadeu Barceló, consultor de Reempresa

Com comprar una empresa sense tenir diners

13h · Sala Biz Solutions

En aquesta activitat descobriràs que per comprar un negoci no cal tenir molts diners. A més, t’explicarem les diferents opcions de finançament que hi ha per tal de poder comprar un negoci i fer realitat el somni de ser el teu o la teva pròpia cap.


Estàs pensant en reemprendre un negoci? El dijous 11 de novembre, vine a conèixer negocis en cessió a l'Elevator Pitch de Reempresa al BizBarcelona i entrevistat amb els seus propietaris a l'espai de matchings!