Conferències i activitats

Coneix Reempresa!

Estàs pensant en reemprendre un negoci en funcionament o en cedir el testimoni de la teva empresa? Vols fer créixer la teva empresa? Afanya’t i apunta’t a les conferències de Reempresa al BizBarcelona per informar-te de manera gratuïta!

A Reempresa participem en aquesta nova edició del saló BizBarcelona per oferir-te actes i conferències, pensades per donar-te les eines i la informació necessària per reemprendre o cedir el teu negoci amb tranquil·litat.

Aconsegueix la teva entrada gratis

Dimecres, 4 d'octubre del 2023

Quant val una empresa? Com valorar-la i adaptar-ne el propòsit per fer-la créixer

10:30h · Sala 3

De què depèn el valor d’una empresa? I el preu? Hi ha molts elements que són intangibles que cal tenir en compte. T’ho explicarem en aquesta conferencia.

Adrià Pascual, consultor de Reempresa

David Gispert, delegat de Reempresa a Tarragona

7 obstacles a evitar en la compra de la teva empresa

15h · Sala 3

T’explicarem com afrontar les barreres més comunes que et pots trobar a l’hora de comprar una empresa i et proposem el recorregut òptim per fer-ho amb èxit.

Marta Aguilar, delegada de Reempresa a Lleida

Jordi Llens, delegat de Reempresa a Girona

Marketplaces de compravenda d’empreses que has de conèixer

15:30h · Sala 3

T’explicarem la multitud de marketplaces de compravenda de negocis que existeixen a Europa, com funciona el de Reempresa i com aquesta pot ajudar-te, sense cost per a tu.

Judit Pañella, consultora de Reempresa

Ivet Gallego, consultora de Reempresa

Compra la teva empresa en 4 passes

17h · Workshop 2

Comprar una empresa mai havia estat tan fàcil. T’explicarem com accedir al mercat de la compravenda d’empreses català i trobar la teva empresa ideal.

Álvaro Rodríguez, consultor de Reempresa

Mario Pareja, consultor de Reempresa

Entrades

Estàs pensant en reemprendre un negoci? El dijous 5 d'octubre, vine a conèixer negocis en cessió a l'Elevator Pitch de Reempresa al BizBarcelona i entrevistat amb els seus propietaris a l'espai de matchings!