Espai de matchings i elevator pitch

Què és l'espai de Matchings?

És l’espai de trobada que organitzem perquè persones amb ganes d'engegar un nou projecte empresarial, pugueu fer-ho a través d'una empresa que ja està en funcionament. Si vols posar en marxa un negoci o cerques una alternativa laboral o professional, vine a conèixer empreses i negocis en funcionament a punt perquè els reemprenguis.

Estàs pensant en reemprendre un negoci? El dijous 5 d'octubre, vine a conèixer negocis en cessió a l'Elevator Pitch de Reempresa al BizBarcelona i entrevista’t amb els seus propietaris a l'espai de matchings!

Empreses de l'Espai de Matchings

Vine a l'Elevator Pitch i a l'espai de Matchings de Reempresa

El dijous 5 d'octubre, de 10h a 11h vine a escoltar empreses que busquen un relleu de la mà dels seus propietaris i propietàries a l'Elevator Pitch que hem organitzat. I ja que ja seràs al BizBarcelona, inscriu-te a l'espai de matchings que tindrà lloc al mateix espai d'11h a 13h. Mira't totes les empreses que hi participaran i demana una cita amb la que més s'ajusti als teus interessos! Serem a la Sala Workshop 4 del BizBarcelona.

Què has de fer per inscriure-t'hi? 5 d'octubre a la Sala Workshop 4

Tria i remena

Mira't el sector i l'activitat que més s'adeqüi amb els teus interessos. Estigues al cas! Anirem pujant noves empreses progressivament!

Reserva una cita

Reserva una cita amb una persona cedent i aprofita l'oportunitat d'emprendre sense fer-ho des de zero.

Inscriu-te al Biz

No t'oblidis d'inscriure't al BizBarcelona! Recorda que enguany l'entrada es gratuïta, però necessites registrar-te prèviament!

Aprofita...

Si ho vols, aprofita i entrevista't amb un Gestor de Negoci de CaixaBank que t'explicarà com finançar la compra de la teva empresa!